Prior Design - Autogarage Hutapa
Prior Design - Autogarage Hutapa

Over Maxhaust

Het Maxhaust Active Sound System simuleert verbazingwekkend realistisch klinkende motor- en futuristische e-geluiden via kenmerken van het voertuig, zoals motortoerental en belasting.
Diesel, benzinemotor of elektrische auto? Met onze set kan ook een sonore, rijk uitlaatgeluid achteraf in uw voertuig worden ingebouwd!

Geluidsversterker
De interface tussen voertuig, geluidsmodule en app.
Via de CAN-BUS van uw voertuig leest de Soundbooster alle relevante gegevens zoals snelheid, gaspedaalstand, belasting, enz., verwerkt ze in realtime en geeft ze door aan de geluidsmodule.
Ook de voertuigknoppen zijn verwerkt en afhankelijk van het voertuigtype maakt de Soundbooster bediening mogelijk via de knoppen zoals cruisecontrol, ESP of indien beschikbaar ook via de rijprofielen zoals Comfort, Eco, Sport etc.
Verbonden via Bluetooth Low Energy (BLE) beheer je alle geluiden en hun talrijke instellingen via onze unieke app. Omdat je tijdens het rijden geen smartphone mag gebruiken, kun je deze instellingen in profielen op de Soundbooster opslaan en vervolgens vanuit je auto via de voertuigknoppen bedienen zonder je smartphone aan te raken. De perfecte integratie.

Verschillende luidsprekers voor verschillende behoeften.
De luidspreker (actuator) die in de complete set zit, is ondergebracht in een stalen kast en zorgt voor een behoorlijk rijk geluid dat indien nodig gemakkelijk boven de 100dB-limiet kan worden aangepast.
Wil je meer? Kies dan eenvoudig uit 3 optionele speakers de extra actuator die bij je past.

Om te kunnen  voldoen aan de strenge eisen die wereldwijd gesteld worden, zijn alle Maxhaust producten getest op basis van de Duitse TüV eisen. Deze eisen zijn strenger dan Nederlandse en Belgische APK-normen.  

Hutapa official dealer of Prior - Autogarage Hutapa

Official Maxhaust-Dealer

Uw voordelen bij Hutapa 

– Eigen dealer prijzen (voordeliger dan bij de fabrikant).
– Een vrijblijvend gesprek & advies voor uw betreffende model.
– Onze monteurs kunnen de onderdelen voor u monteren.
– Geen tussenhandelaren, we krijgen de producten direct van Maxhaust.
– We kunnen uw auto volledig nakijken en afstellen zoals het hoort.

Bel ons